Ritualer før en orakelkortlæsning

Alle der læser kort  har nok deres eget personlige ritual (eller flere) og i min bog er der ikke noget der er mere rigtigt eller forkert at gøre.

Det eneste der i min mening er vigtigt er at man får flyttet sig fra sit hverdags-jeg og hen til et neutralt sted, hvor der er plads til at intuitionen kan komme igennem. Hvor man er den der observerer (læs mere om det her) og bringer budskaberne igennem.

 

paul-morris-177698
Photo by paul morris on Unsplash

 

Er man i sit “hverdags-jeg” er man nemlig farvet af sine egne ønsker, drømme, ego og mål. For at lave en god læsning er det vigtigt at kunne distancere sig fuldstændigt fra disse, gå ind i et helligt rum hvor intuitionen rummer den vigtige viden og som ikke er bundet op på noget af det vi måske til dagligt går og stræber efter.

 

ashley-batz-1298
Photo by Ashley Batz on Unsplash

 

Så ritualernes formål er at flytte os fra rationel og analytisk tænkning til intuitiv sansning, for at få fat i den visdom der ligger og venter på os her.

Derfor er det som sådan fuldstændigt ligegyldigt hvilket ritual du foretrækker og om du bruger 2 minutter eller en halv time på det.

I dag vil jeg dele mine og du er mere end velkommen til at sende mig en kommentar og dele dine.

Mine ritualer kommer an på situationen og hvor meget tid jeg har og hvilken vibration jeg føler mig i. Føler jeg mig i balance, er et lille ritual fint; føler jeg mig træt og uoplagt kan en længere meditation først være det bedste.

Jeg laver dog altid et større ritual inden jeg går i gang med dagens sessioner for mine klienter, som involverer at rense rummet, mig selv og kortene med hvidt lys og smudging (rensning med røg fra hvid salvie og andre urter) og oftest også et tændt lys. Gerne noget blid musik mens jeg renser og mediterer.

Jeg veksler som regel mellem at lave grounding meditationer og chakrameditationer. Føler jeg ikke behov for nogle af disse kan jeg godt lide at lave en særlig “neutraliserings-meditation” hvor jeg får skabt distance til mine tanker og følelser og kommer ind i nuet, med venlig opmærksomhed og nysgerrighed på hvad kortene mon vil bringe frem.

Uanset hvilket ritual jeg laver indebærer det altid to komponenter: en meditation og en påkaldelse af Ærkeengel Michael, som var noget af det første jeg kom i kontakt med da jeg fik mit første engelkortsæt Angel Therapy af Doreen Virtue. I guidebogen er der en lille bøn og den har fulgt mig siden.

Nogle gange påkalder jeg ekstra hjælp, eks. fra Ærkeengel Gabriel hvis jeg føler at jeg har brug for lidt støtte og hjælp til at få formuleret budskaberne godt igennem.

Læser jeg for en ny klient, bruger jeg også et ritual til at spørge hendes skytsengle om at hjælpe med at vise mig hvad hun har brug for at vide.

Det kan nogle gange føles lidt fjollet (hey, jeg er og bliver den jordbundne stenbuk her!) men der er en mærkbar forskel i kvaliteten på de læsninger hvor jeg ikke har givet mig tid nok til at skabe rum og plads til intuitionens stemme.

Et par dybe vejrtrækninger og hænderne på solar plexus og en påkaldelse af Michael og andre hjælpere kan være nok, hvis det er en pludselig situation, som en sidste-øjebliksbooking eller en venidne der bare vil prøve hvad det går ud på.

Jeg finder at ritualerne ikke behøver være omstændige og langvarige hvis fundamentet er i orden, dvs. at jeg får mediteret hver dag og været mindful så meget som muligt.

Så det var et indblik i mine ritualer, jeg håber de kan bruges til inspiration og jeg vil gerne høre fra dig, hvad din mening om ritualer er, om du bruger dem og hvilke?

Kunne du lide artiklen? Få mere inspiration på mail – tilmeld dig her

arrowgold

 Vil du have skriv som dette fra mig i din indbakke, så skriv dig på her og vi ses i din mail.

knapctacrop

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s