Om

20150820_121304

Jeg er Certified Angel Card Reader, Angel Intuitive, chakrahealer, forfatter, underviser i orakelkort. Men det er bare titler, her er hvem jeg virkeligt er:

Min passion er at transformere mørke til lys. At hive den indre kraft frem, som vi hver især besidder, og hjælpe kvinder til at være mere sig selv og nyde det. Et arbejde som jeg udfører på mig selv hele tiden, da vi alle er elever på vej til ny indsigt og visdom.

Jeg transformerer uro, kaos og uvished til krystalklar vished, ro og ægte gudindepower. Jeg bruger englekort som redskab i samarbejde med mindfulness, mentoring, healing, krystaller og clairvoyance.

Photo by- Unsplash

Som den jordnære Stenbuk jeg er, har jeg en fod plantet på jorden og den anden i den spirituelle verden. Evigt nysgerrig, evigt skeptisk. Men jeg tror på at overbevisende resultater taler for sig selv.

Når vi sidder fast, er der en mulighed for at finde en ny vej at gå, en ny måde at være på, via den visdom som kommer fra “det der mellem himmel og jord” – fra Universet (Gud, Kilden, Skaberkraften etc. – for min skyld må du kalde det præcis hvad du vil).

Jeg tror på lyset, på kærligheden og empatiens vej. Jeg er vild med når vi lever efter vores intuition, sætter kærlige grænser,er realistiske men optimistiske på samme tid. Jeg bliver begejstret og opløftet over spirituelle, mystiske ritualer såvel som hverdagens rutiner. Jeg tror på flow kan fremelskes med øvelse. Jeg søger altid lyset. Jeg tror på kvinders potentiale til at leve fra et kærligt og fredfyldt sted, på at lytte til den indre visdom, på at løfte sig selv først – så man kan være stærk nok til at løfte i flok.

Jeg tror på at verden har brug for mere blidhed, lys og kærlighed hver evig eneste dag, og at healing starter i os selv, i det små.

 

Jeg ved med sikkerhed at mørke kan forvandles til lys, jeg har set det ske hos mig selv og hos andre.

Jeg tror på at det at elske sig selv og være hjemme i sig selv. Jeg tror på at det giver mere overflod og overskud – til alle.

Jeg tror på hverdagslykke, at stilhed er vejen frem til indre visdom og et lykkeligere liv. Jeg tror på hundekram, tilgivelse, gode venskaber, familie, naturens skønhed, på selvkærlige handlinger, på optimisme, taknemmelighedsdagbøger, teknologi, kunst der rører hjertet og at dele med hinanden. Jeg ved at vi er her for en ting: Kærlighed.

kh

Anja Carolina

wla-header-1

Uddannelser og kurser:

Certified Angel Card Reader  hos Doreen Virtue & Radleigh Valentine

Angel Intuitive hos Doreen Virtue

Chakra Energy Healer hos Doreen Virtue

Clairvoyancekursus hos Doreen Virtue

Fairyologist hos Doreen Virtue

Kurser i Akashic Reading ved Sandra Anne Taylor

Orakelkortkurser ved Colette Baron-Reid

Introduktion til Reiki ved Torsten A. Lange

Shadow Hunter ved Belinda Davidson

Introduktion til krystalhealing ved Judy Hall

Div. selvstudier og research i healing, krystaller, energi, selvudvikling, mindfulness og meditation.

 

Reklamer

5 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s