Bøger

Væk Din Indre Gudinde – 21 selvkærlige ritualer

En dejlig kortfattet e-bog som du kan dykke direkte ned i og få gløden tilbage i dine energiniveauer.

Væk Din Indre Gudinde ebogscover

Væk din indre gudinde er et glædesboost og en energiindsprøjtning som er let og simpel at gå til. Har du en indre gudinde som længes efter at leve et liv med fysisk overskud, højt humør og god kontakt til din intuition?

 

Længes du efter at sætte dig selv først på listen? Nu har du med denne e-bog chancen for at modtage 21 kærlige ritualer, designet til at vække din indre gudinde og finde ind til den kerne af selvværd og ægte ro, som du ved bor indeni dig.

 

Med disse små daglige actionsteps får du energien tilbage, skruet humøret op igen og en krop der er glad og afslappet at bo i. Du kan med få simple selvkærlige skridt genfinde den indre ro og det mentale overskud.

 

Du vil henover 21 gudinderitualer blive inspireret til at lave positive ændringer i din hverdag. Dit udbytte af at lave disse daglige selvkærlige handlinger er at du genfinder dit overskud og din energi. Du bliver dit naturlige sprudlende jeg igen med disse gennemprøvede ritualer, som du med garanti vil komme til at elske. Du kan fortsætte med ritualerne resten af livet.

Fås direkte fra mig eller på Saxo.com

 

Stressfri – 3 enkle trin

stressfri

Stressfri – 3 Enkle Trin er en letlæselig bog der hjælper dig til at spore om du har stress og giver dig masser af øvelser til at reducere stressen og komme tilbage på sporet igen.
De 3 enkle trin består af 3 kerneområder der er vigtige at tage sig af når man har stress, uanset niveauet.
Øvelserne er overkommelige og giver dig redskaber til at handle konkret her og nu og gør det mere overskueligt at arbejde dig ud af din stress. Bogen er let at tage i mindre bidder efter behov.
Sagt om Stressfri: “Så god en bog om stress og overkommelige måder at komme ud af stressen på, skal man lede længe efter. Jeg har allerede anbefalet den til både mine kvindegrupper og alle deltagerne på min online workshop “Få sexlysten tilbage – og behold den for livet”.” – Maj Wismann websexolog.dk

“”Bogens opfordringer til som en del af helingsprocessen efter svær stress i første omgang at gøre absolut ingenting og give afkald på alle komplicerede “stresshåndteringsmetoder” er guld værd.” – Ane-Marie Kjeldberg kjeldberg.wordpress.com,

“Alt i alt er det en fremragende bog, der egner sig til stressramte, men også til de, der bare ønsker en hverdag med mere overskud og energi.” Lars Lautrup-Larsen Certificeret Stressvejleder Xstress.dk

Fås som ePub og PDF hos Saxo.com

Reklamer