Intuitiv Englekortlæser Uddannelse

Gør en forskel for dig selv (1)

Transformer dit liv og andres – bliv certificeret Intuitiv Englekortlæser!

Vil du gå i dybden med at læse og tolke englekort? Vil du lære en vidunderlig måde at hjælpe dig selv og dine klienter på? Englekortlæsninger er et fantastisk supplement til andre behandlingsformer. Eller vil du bare lære englekort at kende i dybden til at give dig selv svar på livets store og små spørgsmål?

Tag på en sjælerejse i orakelkortenes verden og kom tættere på din intuition og din egen indre gudinde. Bliv uddannet i at give dine klienter healende og brugbare svar på deres udfordringer i livet.

 

Jeg vil have besked næste gang der er åbent for tilmelding!

 

 

Intuitiv Englekortlæser er perfekt for dig, som har leget lidt med engle-og orakelkort men mangler følelsen af at du virkeligt kan levere beskederne der kommer igennem. Mangler du en tro på at du har talent for at læse kort, eller mangler du en følelse af at du ”gør det rigtigt” så er du havnet det rette sted.

Orakelkort er et redskab til at kommunikere med det guddommelige Univers og det er for alle. Også for dig!

 

Har du en følelse af at der er mere mellem himmel og jord, men har svært ved at tappe ind i det, så er orakelkort den nemmeste måde at genetablere kontakten til både din intuition og det ”mere” som er tilgængeligt for os alle.

 

Det er også for dig som ønsker en struktur på dine læsninger, så du aldrig går i stå midt i en læsning og for dig som ønsker at føle tillid til at du tolker korrekt.

 

Med Intuitiv Englekortlæser i ryggen kommer du aldrig mere til at vakle i din tro på hvilket fantastisk redskab til healing engle- og orakelkort er. Du kommer til at mærke det stærke bånd mellem dig, englene, Universet og den du læser for.

 

I modsætning til tarot er der ingen reel struktur med orakelkort og det kan føles flyvsk og svært for mange, men på min uddannelse lærer jeg dig at fange det flyvske og binde det sammen til en fortælling, som du eller den du læser for, rent faktisk kan bruge til noget i det ”virkelige” liv.

 

Drømmer du om at kunne levere solide, brugbare læsninger til dine klienter eller måske bare om at hver eneste dag at kunne gå til dine kort, og få svar på det du er i tvivl om?

 

Uanset om du læser for dig selv eller klienter, skaber læsningerne du laver med dine kort, en ro og klarhed som breder sig ud over dem som du kommer i berøring med.

Og denne verden kan altid bruge lidt mere ro og klarhed.

 

Lige meget om du læser for dig selv, venner og familie eller klienter, er du med til at skabe indsigter, klarhed og balance med dine stærke og dybe læsninger.

 

Denne uddannelse giver dig evnen til at være spot-on hver eneste gang du laver en læsning!

 

Du vil lære at gøre det til en vane altid at konsultere din 6. Sans og få intuitive beskeder til dig selv og dine klienter.

 

Du bliver den som dine klienter stoler på og kommer tilbage til igen og igen, for at få råd og guidning til at skabe ro og klarhed i deres liv.

 

Du får adgang til hvilken historie kortene fortæller, fremfor brudstykker af information, hvilket gør dine læsninger virkeligt transformerende og powerfulde!

 

Du kommer til at mærke hvorfor live-træning med ligesindede, kombineret med online undervisning, er den bedste måde at blive en dygtig kortlæser på, fremfor en som bare gengiver hvad der står i guidebogen (det kan alle jo gøre!).

 

Dine læsninger kommer til at få farve og liv og blive så meget mere dybe, når du følger undervisningen på Intuitiv Englekortlæser.

 

Jeg lærer dig at kombinere din indre visdom med det budskab kortene kommer med, og at skabe unikke læsninger, som du selv og dine kunder vil elske.

 

knapieu

2017-07-06 11.07.48

 

Mere end bare at læse kort…

På Intuitiv Englekortlæser bruger vi krystaller, healingsmeditationer, mindfulness, engle, chakraarbejde, smudging og meget andet når vi åbner op for at kunne tale med kortene via vores intuition.

Du lærer et helt nyt sprog når du lærer at connecte med de beskeder kortene kommer med til dig. Her lærer du at tale direkte med Universet.

 

Sagt af en af eleverne på uddannelsen:

Inden udd.start, tænkte jeg, fedt jeg skal udvikle mine evner og lære mig selv bedre at kende. Og synes det var en god ekstra bonus, at være på et hold med andre kvinder, med samme interesse for engle/orakelkort.

Men hold nu k.ft, universet har taget røven på mig, big time.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle møde et hold af kvinder, som er mine sjælesøstre, har aldrig modtaget Så meget støtte og omsorg fra nogen jeg slet ikke kender Privat.
Der er simpelhen så meget interesse, støtte og kærlighed, at man bliver høj af det.
Mine evner udvikler sig hele tiden, og jeg ved at havde jeg ikke haft jer tøser, Så ville jeg nok give op. Det er virkelig en rejse der ændre alt det man troede, man vidste. Og man får insigter om sig selv, som er bedre end nogen psykologbehandling nogensinde ville kunne frembringe.
Jeg glæder mig helt vildt til at se hvor det ender henne. – Maria

 

 

knapieu

 

Over 6 moduler lærer du:

 • At åbne din intuition op, stole på den og bruge den med fantastiske resultater til følge
 • At komme udenom frygt og egos indblanden i dine læsninger så du får sandfærdige svar
 • At vælge det rette kortsæt og det rette oplæg til spørgsmålet du er blevet stillet
 • At lave læsninger på skrift, såvel som ansigt til ansigt
 • At beskytte din egen energi under og bagefter en læsning
 • Måder du kan hjælpe og støtte dig selv ved hjælp af englene, rensning af dig selv, rum og kort
 • Hvad forskellen på de forskellige orakel, engle- og tarotkort er
 • Hvad du kan gøre hvis et kort ikke giver mening
 • Hvordan du tolker kort på hovedet eller kort der hopper ud mens du blander
 • Hvem der bør og ikke bør røre dine kort
 • Hvilke spørgsmål englekort kan svare på
 • At lægge kort indenfor emnerne kærlighed, livsformål, livsomstændigheder, helbred, karriere og økonomi.
 • Avancerede og simple oplæg og hvornår du skal bruge hvilke
 • At læse for dig selv og for andre, både privat og professionelt
 • Om timingsspørgsmål og ja/nej spørgsmål

 

Uddannelsen er en kombination af online og Live undervisning. Med 6 live dage får du en grundig indføring i at bruge din intuition og orakelkortene i praksis. Undervisningen foregår via lydfil, pdf og video samt på livedagene.

 

Gennemfører du uddannelsen, med alle hjemmeopgaver og din tilstedeværelse på LIVEdagene, bliver du certificeret og får et diplom og kan blive optaget på oversigten her på thegoddesswithinyou.com over uddannede læsere, så klienter kan finde dig. Du kan også bare tage uddannelsen for din egen skyld 🙂

 

Du får:

 • 6 moduler og  livedage med undervisning og rig mulighed for live træning. Disse livedage er ren træning med ligesindede, den primære undervisning foregår online mellem hver livedag. Disse dage er dybdegående og magiske – det er ren healing og åbning for din intuitive kanal!
 • Undervisningsmaterialer på lydfil, video og pdf-guides mellem modulerne
 • Privat Facebookgruppe med løbende sparring med Anja Carolina – her kan du og dine soulsisters dele alt hvad i oplever undervejs og stille spørgsmål til Anja Carolina på livestreams.
 • Et sæt englekort + hemmelige gaver som krystaller og andet godt, der støtter dig i din rejse med englekortene (det anbefales dog at du har et sæt englekort inden opstart, så du kan øve didg før 1. livedag)
 • Mulighed for personlige læsninger af Anja Carolina på livedagene
 • Materialet som PDF til download så du har det for altid
 • Altid små hold for en fokuseret, personlig, varm og nærværende stemning
 • Mulighed for at købe kort, krystaller og salvie til rabatpriser

 

IEU er en rejse i det uvisse i sit eget indre, hvor man undervejs opdager nye eller gemte sider af sig selv. Uddannelsen er et superunikt redskab til forbedring af eget liv, egen spirituelle evne og til kærligt at blive guidet af Universet. Det er virkelig en sjælerejse hvor man gang på gang overraskes positivt. Den giver også mulighed for at udvikle evnen til at læse Orakelkort for andre og dermed give kærlige budskaber videre. Den positive feedback man får tilbage fra de personer man har læst Orakelkort for gør, at man indser hvordan man kærligt kan hjælpe andre til at komme op i højere energier og få magten i eget liv tilbage. Det mærkes tydeligt at der er tryghed og kærlighed i den lille undervisningsgruppe, hvilket gør at alle støtter op om hinanden og har et godt sammenhold.- Ulla, Hold 1

 

Uddannelsen henvender sig til dig der:

 • Ønsker at kunne tilbyde dig selv og dine klienter et helikopterperspektiv på en situation du/de gennemgår
 • Som er vild med den selvindsigt englekortene giver
 • Ønsker at kunne tilbyde englekortlæsninger professionelt
 • Vil have dybere kontakt til det åndelige aspekt af verdenen
 • Mangler selvtillid når du lægger kortene
 • Vil lære en let måde at komme i kontakt med din intuition og dine engle på

Uddannelsen har en livedag per modul og disse livedage er hvad der gør uddannelsen unik og dybdegående. Se her hvad elever på uddannelsen synes om live-elementet:

IEULIVEudtalelse

IEULIVEudtalelsel1

IEUudtalelse2

 

IsisGudinde
Goddess Guidance Oracle Cards af Doreen Virtue published by Hay House

 

Vinter 2018 Moduler 

MODUL 1: Du får tilsendt en velkomsthilsen samt dit første modul + hjemmeopgave på mail inden første live dag.

1. LIVE dag:  kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Englekortenes historie
 • Intro til at arbejde med orakelkort
 • Opbevaring, rensning og hvordan du blander og trækker
 • Læs for dig selv med 1- 3- og 5- korts læsninger
 • Hvordan du vælger hvilke kortsæt du skal bruge til læsningen
 • At lære at være observatøren og kanalen
 • Hvilke spørgsmål kan der svares på?
 • Grounding og meditation
 • Ærlig og kærlig aflevering af beskederne
 • Hjemmeopgaver (du skal finde prøvekaniner)

 

MODUL 2:

Materiale sendes ca. 1-2 uger før livedagen

Modul 2 LIVEdag kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Læs for andre
 • Smid guidebogen væk – stå stærkere i dine læsninger
 • Kort der ikke giver mening – tolkning “ud af boksen”
 • Kort der vender på hovedet
 • Avancerede oplæg
 • Læsninger på skrift og ansigt til ansigt
 • Hjemmeopgaver (du skal finde prøvekaniner)

 

MODUL 3:

Materiale sendes ca. 1-2 uger før livedagen

Modul 3 LIVEdag  kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Kærligheds/venskabsspørgsmål
 • Ja/Nej spørgsmål
 • Timingsspørgsmål
 • Multisæt-oplæg + avancerede oplæg
 • Din måde at tale med kortene på – hvordan kommunikerer englene og du sammen?
 • Hjemmeopgaver (du skal finde prøvekaniner)

 

MODUL 4:

Materiale sendes ca. 1-2 uger før livedagen

Modul 4 LIVEdag den kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Chakrarensning for en klarere kanal
 • Livsformål/karrierespørgsmål
 • Avancerede oplæg
 • Læsninger på farten uden fysiske englekort ved hånden
 • Etik og moral (spådomskunst i moderne lys)
 • Hjemmeopgaver (du skal finde prøvekaniner)

 

MODUL 5: 

Materiale sendes ca. 1-2 uger før livedagen

Modul 5 LIVEdag  kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Helbreds, økonomi- og livsomstændighedsspørgsmål (flytning, valg af A eller B)
 • Avancerede oplæg
 • En gennemgang af forskellige kortsæt og hvordan du bedst bruger dem
 • Skeptiske/negative klienter
 • Klienter der har brug for yderligere hjælp
 • Håndtering af afhængige klienter der “shopper svar”
 • Hjemmeopgaver (du skal finde prøvekaniner)

 

MODUL 6:

Materiale sendes ca. 1-2 uger før livedagen

Modul 6 LIVEDAG  kl. 10 – 15 (snacks, kaffe og vand inkl. men medbring egen frokost) LIVE dag i Herlev

 • Skab en spirituel professionel karriere som englekortlæser
 • Måder og steder at udføre læsninger for klienter på
 • Hvad med venner og familie?
 • Avancerede oplæg
 • Opsamling på uddannelsen
 • Certficering afslutningsfest

Der tages forbehold for mindre ændringer

Livedagene falder på disse datoer:

6. Januar 2018

10.Februar 2018

10. Marts 2018

7. april 2018

5. Maj 2018

2. Juni 2018

 

Uddannelsen består af små hold (maks. 10 -12 kvinder) for en personlig og grundig undervisning. OBS! Der er hund tilstede på livedagene. Han kan være lidt højlydt, når du kommer og går, men er vældig kærlig og nysgerrig. 

Uddannelsen foregår på Hækmosen 68D, 2730 Herlev. Der kører busser til døren og er gode parkeringsmuligheder.

 

knapieu

 

Certificering og etik & moral: Har du gennemført alle hjemmeopgaver og været til undervisningen minimum 5 ud af 6 gange, får du udleveret dit diplom den sidste undervisningsdag, hvor vi holder en lille ceremoni og hyggestund for at fejre din rejse.

Jeg forbeholder mig retten til ikke at udlevere dit bevis, hvis du ikke overholder undervisningskravene, udviser forståelse for etik, moral eller har udvist manglende engagement undervejs.

Som moderne mystikere er det vores pligt at vise forståelse og ærbødighed overfor de mennesker vi servicerer og den åndelige verden, hvis lys vi udbreder. Jeg forbeholder mig retten til at bortvise en studerende og udelukke eleven uden varsel, uden tilbagebetaling af den del af forløbet, som allerede har fundet sted, hvis jeg vurderer at den studerende ikke lever op til den etik og moral som der er blevet undervist i.

Der er copyright på alt udleveret materiale og det må kun anvendes som grundlag for at udføre sessioner på klienter, ikke til at undervise andre i. Ligeledes må du heller ikke kopiere og plagiere titler og produkter fra Anja Carolina og The Goddess Within You, dette medfører øjeblikkelig bortvisning fra uddannelsen.

 

Efteruddannelse og vedligeholdelse:

Som med ethvert håndværk kræver det at vi holder det ved lige, så efter endt uddannelse inviteres du til at blive medlem af Master Club, kun for certificerede Intuitive Englekortlæsere. For en lav årlig medlemspris får du adgang til fortsat sparring med mig, 2 årlige gratis livedage og mulighed for at videreudvikle dine evner på specielle kurser og workshops.

Du får også adgang til at kunne tage Intuitiv Englekortlæser Teacher Training som er for dig som vil undervise i orakelkort.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at sende mig en mail på spipasdk@gmail.com hvis du har yderligere spørgsmål til uddannelsen.

Jeg vil have besked næste gang der er åbent for tilmelding!

Se hvad eleverne har at sige  om uddannelsen

 

Hvordan er Anja Carolina som underviser?

 

Hvad har overrasket dig mest?

 

Pris for Intuitiv Englekortlæseruddannelsen:

Din investering er lige nu 9800 kr. for en plads på min uddannelse i orakelkort (normalpris er 14.995 kr. – du sparer 5.195 kr.)

Early Bird prisen på 9800 kr. gælder ved tilmelding til og med d. 25. November 2017, såfremt der er ledige pladser.

knapieu

 

Da jeg kører små hold, for en stærk og intim oplevelse som virkeligt rykker dig og dine færdigheder, anbefales det at søge om plads i god tid.

 

Valgmuligheder for betaling

Betal hele uddannelsen ved tilmelding eller vælg at betale á 5 rater, første rate forfalder ved tilmelding.

Har du brug for at kunne dele betalingen op i mindre bidder?

Betal i 5 rater. Har du brug for at dele din betaling op over længere tid kan du vælge at betale over 5 gange, med en måned imellem. Første betaling sker ved tilmelding. 5 rater á 1960 kr.

EARLY BIRD TILBUD: del din uddannelse op i 10 bidder af 980 kr. – gælder kun til den 25. November!

knapieurater

 

Alle priser er inklusive moms.

Såfremt din indbetaling ikke er modtaget rettidigt kan din plads gives til en anden.

Skal du være Intuitiv Englekortlæser? 

Der er få pladser til hvert hold så tøv ikke hvis du vil med. Send en mail til mig på spipasdk@gmail.com hvis du har spørgsmål.

Holdopstart 6. januar 2018 med certificering den 2. juni 2018

Jeg glæder mig til vores rejse ind i intuitionens og kortenes verden sammen!

Anja Carolina Christensen

2016-09-22-11-33-16

Refundering:

Køb af uddannelse er bindende. Ved betaling af første rate og tilmelding til Intuitiv Englekortlæser frafalder fortrydelsesretten til de allerede afholdte moduler.

Reklamer